Eta balea batek jaten banau? - Isern, Susanna; Bonilla, Rocio; Lopez Epelde, Esther; Petrirena, Patxi (Bartzelona : Flamboyant, 2022)
Guztiok gara berdingabeak eta bereziak. Dantza egitea, irakurtzea, umorea, sormena, bizkortasuna, matematika. Guztiok dugu superbotere harrigarriren bat! Pertsona zoragarri eta berdingabe bihurtzen gaituen aparteko superbotere bat. Zein da zurea?
5 urtetik aurrera (urdina)
¿Y si me come una ballena?
Keywords: Baleak; Emozioak eta sentimenduak; Haurren beldurra; Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak