Ikimilikiliklik! - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Aduna : Elkar, 2022)
Bi istorio jasotzen ditu, magia eta oporrak gaitzat hartua: Magia egiten: magiak liluratuta hasiko dira bi ahizpak jolasean; lagun guztiek, halere, ez dute magia gogoko izango. Eta Irristada oporretan: familia osoarentzat oporrak antolatzea askotan ez da erraza. Kobazulo baten barrura sartuko dira guztiak, aita izan ezik.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura