Malen eta olatuak / [testua eta irudiak] Britta Teckentrup ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Teckentrup, Britta (Somos8 (NubeOcho), 2022)
Beldurrei aurre egitea zaila da, baina bidea errazagoa da elkarrekin egiten badugu. Batzuetan, ingurura begira, konturatzen gara ez gaudela bakarrik. Malen bere txalupa txikian bakarrik nabigatzen ari da, baina itsasoa iluna eta sakona da, eta beldurra ematen dio. Bere bidaian zehar ehunka medusa, izurde, balea eta uso bat ditu lagun. Horiek guztiek lagunduko diote itsasoa zeharkatzen. Lortuko al du bere beldurrak gainditzea eta itsasertz berri batera iristea?