Geografia eta Historia : DBH 3 : [Geografia 3.1] - Gatell Arimont, Cristina; De Miguel González, Rafael; Domínguez Castillo, Jesús; Fernández Santafé, Geles; González Martínez, Carlos; Sebastián López, María; Sobrino López, Diego; Hernández, Joxemi; Iriarte, Ramon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barcelona : Vicens Vives, 2022)
Material didaktiko honen helburu nagusia da ikasleen arloari dagozkion berariazko gaitasunak garatzea, eta, garapen jasangarrirako helburuei dagokionez, pentsamendu kritikoa eta kontzientzia izaten laguntzea.
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/10/03
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak