Geografia eta Historia : DBH 1 (ikasegoera) - Etxeberria, Jabier; Álvarez Castrillón, José Antonio; Blanco González, Noelia; Folgueral Castaño, Mercedes; Artigas, Gracia; Burgos Alonso, Manuel; Muñoz Delgado, María Concepción (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako 1. mailarako Geografia eta Historiako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Halaber, proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/06/13
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak