Matematika Gizarte Zientzietara Aplikatuta I : Batxilergoa 1 (ikasegoera) / [testuaren egileak] José Colera J. ... [et al.] ; [irudiak, Alberto Hoyos ; hizkuntza-arduraduna, Itziar Bilbao] - Colera, José; Oliveira González, María José; Colera Cañas, Ramón; García Pérez, Rosario; de Hoyos, Alberto; Bilbao, Itziar (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Batxilergorako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean kokatzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Hauek dira Mundua helburu proiektuaren gakoak: Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic. Proiektu digitala dauka, 12 hileko lizentzia.