Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 5 (ikasegoera) / [egilea, Ibaizabal taldea ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; laguntzaileak, Jabi Artaraz Bengoetxea, Lur Gallastegi Zendegi ; testuaren zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak ; barruko marrazkiak, Maitane Bautista Rodríguez ... et al.] - Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Gallastegi, Lur; Bautista, Maitane; Mendiola, Inma; Orbe Ferreiro, Alejandro de; Mitxelena, Iosu (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
"Euskara eta Literatura LMH 5" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Euskara eta Literaturako proposamena komunikazio beharra edo egoerak ebaztera bideratuta dago. Gramatika edukiak testuen ulermenaren eta adierazpenaren zerbitzura daude. Gainera, idatzizko nahiz ahozko ekoizpena erronka bakoitzaren azken produktuan txertatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza. Lehen Hezkuntzako 5. mailarako Euskara eta Literaturako liburu honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Lizentzia digitala barne.