Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 5 : koadernoa - Aiertza, Maribel; Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
"Euskara eta Literatura LMH 5 - Koadernoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Euskara eta Literaturako proposamena komunikazio beharra edo egoerak ebaztera bideratuta dago. Gramatika edukiak testuen ulermenaren eta adierazpenaren zerbitzura daude. Gainera, idatzizko nahiz ahozko ekoizpena erronka bakoitzaren azken produktuan txertatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
LMH, 5. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2022ko deialdia)
2022/06/14
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak