Matematika : Lehen Hezkuntza 1 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; laguntzailea, Pilar Gonzalez Alonso ; itzulpena, Saretik Itzulpen Zerbitzuak ; barruko marrazkiak, Mónica Calvo, Rafael Carralón, Carmen Martín] - Lázaro Navacerrada, Chema; González Alonso, Pilar; Calvo, Mónica; Carralón Escribano, Rafaél; Martín, Carmen (EIMA 1 (2022ko deialdia), 2022)
"Matematika LMH 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Testuinguru errealetatik abiatuta eta manipulazioaren bidez eta problemak ebatziz eduki matematikoak eskuratzera bideratuta dago FanFesten Matematikako proposamena. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.L ehen Hezkuntzako 1. mailarako Matematikako material honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Lizentzia digitala barne.