Olentzero ipuinen herrialdean / [testua] Vivim del Cuentu ; [marrazkiak] Maitane Bautista ; [itzultzailea eta egokitzailea, Xabier Olaso] - Bautista, Maitane; Olaso Bengoa, Xabier (Zirimiri (Ibaizabal), 2022)
Horra, horra gure Olentzero! Eta horra, Napo, bere asto kutuna. Gabon gau magikoa iritsita, hainbat gertakari biziko dituzte biek. Ipuinen herrialdean hasiko dira, eta Esukal Herrian amaitu. Bidaia horretan, ipuinetako pertsonaia ezagunak izango dituzte lagun.