27 egunez jira eta buelta / [testua] Irati Garmendia ; [irudiak] Ane Arzelus - Garmendia, Irati (Ortuko bizitza (Erein), 2022)
Ilberritik hilbetera, ilbeheratik ilgorara, hogeita zazpi eguneko bira, eta tartean bion arteko sekretu esanezina.