Mirabella eta magia-eskola - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Mirabella desberdintasunak egiten du berezi. Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Eta... nola ez! Isadoraren lehengusina nagusienari ikaragarri gustatzen zaio endredoak sortu eta haietan murgiltzea! Mirabellak sorginen eskolan arazorik ez sortzea agindu die etxekoei, baina iritsi berritan hasten dira gorabeherak... Edabe-eskolan ez da ondo moldatzen eta hegan egiten ikasteko saioak ezin okerrago doaz. Izan ere, Mirabellak ezin dio bere bihurri izaerari eutsi!
8 urtetik aurrera (gorria)
Mirabelle Breaks the Rules
Keywords: Sorginak; Maitagarriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak