Matematika : Lehen Hezkuntza 3 (ikasegoera) - Lázaro Navacerrada, Chema; Augusto Buitrago, Victoria Emilia; Díaz, Carlos; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak; Ibaizabal-Edelvives Taldea ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
"Matematika LMH 3" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Testuinguru errealetatik abiatuta eta manipulazioaren bidez eta problemak ebatziz eduki matematikoak eskuratzera bideratuta dago FanFesten Matematikako proposamena. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza. Lehen Hezkuntzako 3. mailarako Matematikako material honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Lizentzia digitala barne.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko deialdia)
2022/10/05
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak