Totem printzesa - Perez, Sébastien; Brax, Justine; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
June mundu errealetik isolatuta hazi da eta bere heziketa argi dagoen patuaren araberakoa izan da: Totem printzesa bihurtzea, betiko bere Animaliari lotutakoa. Baina besteek bere aldetik zer espero duten jakiten duenean, Junek bere intuizioak esaten dionari jarraitzea erabakiko du... Sébastien Perez eta Justine Brax heroi sentsible eta boteretsu honekin itzuli dira; emantzipazioa eta askatasuna oinarri dituen mezua erakusten du heroiak.
6 urtetik aurrera (urdina)
Princesse Totem
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Naturarekiko maitasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura