Mirabella eta herensugearen sorginkeria / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Mirabella (Mezulari), 2022)
Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Eta... nola ez! Isadoraren lehengusina nagusienari ikaragarri gustatzen zaio endredoak sortu eta haietan murgiltzea! Urteko maitagarrien festa-egun entzutetsuena iristear da eta Mirabellari aitak esan dio txintxo-txintxo portatu behar duela. Baina hark badaki dena dela dibertigarriagoa magia apur batez zipriztinduta... Zoaz harekin batera eta murgildu sorginkeriaz, erratz hegalariz eta bihurrikeriaz betetako abenturan!