Mirabella eta herensugearen sorginkeria - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2022)
Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Eta... nola ez! Isadoraren lehengusina nagusienari ikaragarri gustatzen zaio endredoak sortu eta haietan murgiltzea! Urteko maitagarrien festa-egun entzutetsuena iristear da eta Mirabellari aitak esan dio txintxo-txintxo portatu behar duela. Baina hark badaki dena dela dibertigarriagoa magia apur batez zipriztinduta... Zoaz harekin batera eta murgildu sorginkeriaz, erratz hegalariz eta bihurrikeriaz betetako abenturan!
8 urtetik aurrera (gorria)
Mirabelle Gets up to Mischief
Keywords: Sorginak; Maitagarriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak