Ilargiker eta izotzaren misterioak : izotzaren balioa ezagutzeko ipuin bat / [egileak] Iratxe Rubio Benito del Valle, Amelia Benito del Valle Eskauriaza ; marrazkiak, Lucia Bonilla ; [testu-orraztaileak, Jon Martinez Mardaras ... et al.] - Rubio Benito del Valle, Iratxe (Iratxe Rubio Benito del Valle, 2022)
Ilargiker BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai izeneko zentroko ikertzailea da. Lehen Hezkuntzako gelara joan da izotzaren inguruko misterioak argitzera. Bertoko ikasleei Artikora bidaiatzea proposatu die bere magia erabiliz. Lur hotz horretan klima-aldaketari buruzko informazioak ezagutuko dituzte. Ba al dakizu zer den klima-aldaketa? Ipuin honetan, galdera honen eta beste askoren erantzunak aurkituko dituzu! [GJH 13: Klimaren aldeko ekintza]