Ilargiker eta izotzaren misterioak : izotzaren balioa ezagutzeko ipuin bat - Rubio Benito del Valle, Iratxe; Benito del Valle Eskauriaza, Amelia; Bonilla, Lucia; Martínez Mardaras, Jon; Ruiz, Itxaso; Faria, Sergio Henrique; Ortiz Olarra, Nerea; Fernandez Murelaga, Ainara; Ezkurdia Arteaga, Gurutze; BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai; Euskal Herriko Unibertsitatea. Bilboko Hezkuntza Fakultatea ([Vigo] : Iratxe Rubio Benito del Valle, 2022)
Ilargiker BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai izeneko zentroko ikertzailea da. Lehen Hezkuntzako gelara joan da izotzaren inguruko misterioak argitzera. Bertoko ikasleei Artikora bidaiatzea proposatu die bere magia erabiliz. Lur hotz horretan klima-aldaketari buruzko informazioak ezagutuko dituzte. Ba al dakizu zer den klima-aldaketa? Ipuin honetan, galdera honen eta beste askoren erantzunak aurkituko dituzu! [GJH 13: Klimaren aldeko ekintza]
6 urtetik aurrera (urdina)
Lehen Hezkuntza, 2. eta 3. mailak
Liburu honek Maria de Maeztu excellence 2018-2022 egiaztagiria du, eta MCIN/AEI/10.13039/501100011033/ finantzaketa jaso du, baita Eusko Jaurlaritzaren finantzaketa ere, BERC 2018-2021 programaren bidez.
Keywords: Klima-aldaketak; Garapen jasangarria -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zientzia-dibulgazioa; Izozteak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Ipuinak