Behi bat dago nire ohean - Fehr, Daniel; Mujika, Maialen; Martín, Jorge ([Madril] : NubeOcho, 2022)
Aitatxo, ezin dut lorik egin. Behi bat... behi bat... Behi bat dago nire ohean!
0-4 urte (urdina)
There´s a cow in my bed
Keywords: Loa; Haurren beldurra; Behiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak