Ingurunearen ezagutza : Lehen Hezkuntza 3 : proposamen didaktikoa (ikasegoera) - Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Torres, Elisabeth; Díaz, Carlos; Rosetta Testu Zerbitzuak; Edelvives. Haur Hezkuntzako departamentua ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
"Ingurunearen Ezagutza LMH 3 : proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Ingurunearen Ezagutzaren proposamenak oso modu bisualean aurkezten ditu edukiak, eta etengabe loturak egiten ditu errealitatearekin. Hala, arloak berezkoak dituen prozedurak eta metodo zientifikoa erabiliz lan egitea sustatzen du. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
2023/01/26
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak