Ingurunearen ezagutza : Lehen Hezkuntza 1 : proposamen didaktikoa (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; zuzenketa,Claudia Peléz Espinosa, Jabi Artaraz Bengoetxea ; testuaren itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak ; barruko marrazkiak, Federico Combi ... et al.] - Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Peláez Espinosa, Claudia; Combi, Federico (FanFest (Ibaizabal), 2022)
"Ingurunearen Ezagutza LMH 1 : proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Ingurunearen Ezagutzaren proposamenak oso modu bisualean aurkezten ditu edukiak, eta etengabe loturak egiten ditu errealitatearekin. Hala, arloak berezkoak dituen prozedurak eta metodo zientifikoa erabiliz lan egitea sustatzen du. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.