Lege zaharrean : lanbideak galzorian = Oficios que desaparecen / [testuak eta argazkiak, Jesus Mari Arruabarrena Gaztelurrutia] - Arruabarrena Gaztelurrutia, Jesus Mari (Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara, Kultura eta Kirol Saila, 2022)
Lanbide tradizionalak ardatz dituen argazki-liburua. Egileak 26 lanbideren berri ematen du eta irakurleak honako lanbide hauek aurkituko ditu besteak beste: arotzeria, uztarrigintza, zahatogintza, denda tradizionalak edo ontzigintza.