Lege zaharrean : lanbideak galzorian = Oficios que desaparecen - Arruabarrena Gaztelurrutia, Jesus Mari; Bizkaia. Foru Aldundia. Euskara, Kultura eta Kirol Saila ([Bilbao] : Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara, Kultura eta Kirol Saila, 2022)
Lanbide tradizionalak ardatz dituen argazki-liburua. Egileak 26 lanbideren berri ematen du eta irakurleak honako lanbide hauek aurkituko ditu besteak beste: arotzeria, uztarrigintza, zahatogintza, denda tradizionalak edo ontzigintza.
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Lanbideak -- Euskal Herria; Euskal Herria -- Ohitura eta usadioak; Monografiak