Lolaren bizikleta - Barbé i Serra, Alba; Pibernat i Mir, Laia; Piella Clarà, Judit; Unamuno, Mario; Jaso Esain, Xabier (Barcelona : Bellaterra, 2023)
Gau batean, ekaitza kanpoan, hautsi egin da Lolaren bizikleta. Bere irudimena eta baliabideak lagun, egun gutxiren buruan konpondu du bizikleta. Ez zaio txirrina baino falta. Itsasoko ur azpian, bizikletak txirrina jo du, Lolari deika. Biak batera, amarekin mintzatzeko modua aurkitu dute: ez dute osaba itzultzerik nahi.
5 urtetik aurrera (urdina)
La bici de Lola
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Haurrak -- Sexu-abusuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura