Hizkuntzaren eta Literaturaren Didaktika testuinguru eleaniztunetan : Hizkuntzaren eta Literaturaren Didaktikaren Nazioarteko XX. Kongresuko Aktak = Enseñanza de la Lengua y de la Literatura en contextos plurilingües : actas del XX Congreso Internacional de Didáctica de la Lengua y la Literatura - Sociedad Española de Didáctica de la Lengua y la Literatura. Congreso Internacional ( 2019. Bilbao); Iglesias, Aitor; Maia, Julian; Balza, Irene; Encinas Reguero, M. Carmen; Ibarluzea, Miren; Mintegi, Laura; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua (Bilbao : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2020)
2019ko azaroaren 27tik 29ra Bilbon egin zen Hizkuntzaren eta Literaturaren Didaktikaren Nazioarteko XX. Kongresua. SEDLLen kongresu honen izenburua zen Hizkuntzaren eta Literaturaren Didaktika testuinguru eleaniztunetan. Modu batera edo bestera, 326 partaide batu ziren kongresuan eta, aurrez aurre edo online, 202 komunikazio aurkeztu zituzten. Komunikazio horietariko batzuk jasota daude liburu honetan. Liburuan ikus daitekeenez, ikertzaileek aurkeztu zituzten gaiak denetarikoak izan ziren eta estuki loturik daude gaur egungo errealitatearekin. Bi ardatz nagusi aipatu beharko bagenitu, lehenengo ardatza litzateke hizkuntza irakatsi behar dela hizkuntzatik abiatuta, eta literatura ere berdin, literaturatik. Bigarren ardatz nagusia da baliabide tekniko berriek badutela erabilgarritasunik hizkuntzaren eta literaturaren irakaskuntzan.
Interneta ; PDF formatua
Testuak gaztelaniaz, euskaraz, ingelesez eta portugesez
Keywords: Hizkuntza modernoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Literatura -- -Ikasketa eta irakaskuntza; Eleaniztasuna; Monografiak; Baliabide digitalak