Kirats aberats! / [testua] Irati Garmendia ; [irudiak] Ane Arzelus - Garmendia, Irati (Ortuko bizitza (Erein), 2023)
Baratzaren inguruko hiztegia, errimen eta abestien munduan murgilduz. Hau kiratsa! Bixkorrek ere jada ez du tente isatsa! Simaurra, gorotza edo satsa, aitona Joxeren hitzetan, ortuko lurrarentzat aberatsa.