Kirats aberats! - Garmendia, Irati; Arzelus, Ane (Donostia : Erein, 2023)
Baratzaren inguruko hiztegia, errimen eta abestien munduan murgilduz. Hau kiratsa! Bixkorrek ere jada ez du tente isatsa! Simaurra, gorotza edo satsa, aitona Joxeren hitzetan, ortuko lurrarentzat aberatsa.
4-10 urte (urdina)
Letra larria
Letra lotua
Keywords: Barazkiak; Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; Ipuinak