Egile berriendako literatur lehiaketa 2022 : saritutako lanak - Aldasoro Jauregi, Joxe; Tubia Barberia, Iker; Tirapu Nuin, Ainara; Ruiz Gómez, Ventura; Pardo Pérez, Rakel; Alzuart Aranburu, Malen; Aguirre Sagaseta, Itziar; Satrustegi Andrés, Iñigo; Ruiz Sarrias, Odei; Apalauza Ollo, Amaia; Azkune Etxabarri, Koldo; Pellejero Goñi, Juan José; et al. (Iruñea : Iruñeko Udala, 2023)
Iruñeko Udalak 2022 urteko egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan (narrazio laburra eta olerkia) saritutako lanak jasotzen dira argitalpen honetan.
Egile berriendako literatur lehiaketa, 2022
Keywords: Euskal literatura -- XXI. m. -- Sariketak; Helduentzako Literatura; Poesia