Joseba Sarrionandia : marinel zaharraren kantua / Lourdes Otaegi - Otaegi, Lourdes (Literatur kaierak (Labayru Ikastegia), 2000)
Joseba Sarrionandiaren lanak irakaskuntza ertaineko ikasleek gehien irakurri eta aztertzen dabezanetakoak dira. Hemen egileak liburuon ganeko barri zehatza eta azterketarako ohar jakingarriak dakarz.