90eko hamarkadako narratiba berria : literatur kritika / Iratxe Gutierrez Retolaza - Retolaza Gutierrez, Iratxe (Literatur kaierak (Labayru Ikastegia), 2000)
1990-1999 bitartean lehenengoz narrazino liburu bat argitaratu eben idazleen barri, tartean idazlearen, idazlanaren eta kritikaren barri emoten dauala.