90eko hamarkadako narratiba berria : literatur kritika - Retolaza Gutierrez, Iratxe; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa, 2000)
1990-1999 bitartean lehenengoz narrazino liburu bat argitaratu eben idazleen barri, tartean idazlearen, idazlanaren eta kritikaren barri emoten dauala.
Keywords: Euskal eleberrigintza -- Historia eta kritika; Euskal literatura -- Historia eta kritika; Monografiak