Olentzero gure artean (Madrid : Susaeta, 2022)
Irakurri Olentzeroren istorioa, barrualdeko puzzle errazekin jolastu bitartean. Hona hemen gure olentzero. Laster menditik jaitsiko da eta etxez etxe opariak banatuko ditu. Goza ezazu Olentzeroren ipuina eta 8 puzzle dakartzan liburu eder honekin.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Olentzero (Fikziozko pertsonaia); Euskal kultura; Eguberriak; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak