Elurretako munstruo madarikatua / testua, Sébastien Perez ; marrazkiak, Benjamin Lacombe ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun SL)] - Perez, Sébastien (Xeherlock detektibea (Ibaizabal), 2023)
Suitza, 1976. Izua haranean! Elurretako munstro madarikatua Appenzell herri txikiaren inguruan dabil. Xeherlock, Magali sagutxo lagunarekin batera, izaki misteriotsuaren bila abiatu da...