Ingurunearen ezagutza : Lehen Hezkuntza 6 (ikasegoera) - Lázaro Navacerrada, Chema; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Sotillos Martín, José María; Carralón Escribano, Rafaél; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak; Edelvives. Lehen Hezkuntzako departamentua ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Ingurunearen Ezagutza LMH 6" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Ingurunearen Ezagutzaren proposamenak oso modu bisualean aurkezten ditu edukiak, eta etengabe loturak egiten ditu errealitatearekin. Hala, arloak berezkoak dituen prozedurak eta metodo zientifikoa erabiliz lan egitea sustatzen du. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
LMH, 6. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko dialdia)
2023/07/13 (lehen hiruhilekoa) 2023/07/13 (bigarren hiruhilekoa) 2023/07/13 (hirugarren hiruhilekoa) 2023/07/13 (oinarrizko jakintzak) 2023/06/28 (koadernoa)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak