Matematika : Lehen Hezkuntza 4 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; aholkulari didaktikoa eta matematikaria, José Antonio Fernández Bravo ; laguntzaileak, Pilar Ruiz Fernández ... et al. ; problemen ebazpena, Pilar González Alonso ; testuaren itzulpena, Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ; barruko marrazkiak, Carlos Díaz, Edu Rubio] - Lázaro Navacerrada, Chema; Fernández Bravo, José Antonio; Ruiz Fernández, Pilar; González Alonso, Pilar; Díaz, Carlos; Rubio, Edu (FanFest (Ibaizabal), 2023)
"Matematika LMH 4" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Testuinguru errealetatik abiatuta eta manipulazioaren bidez eta problemak ebatziz eduki matematikoak eskuratzera bideratuta dago FanFesten Matematikako proposamena. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza. Lehen Hezkuntzako 4. mailarako Matematikako material honek hiru liburuki ditu. Lehen hiruhilekoa, Bigarren hiruhilekoa eta Hirugarren hiruhilekoa. Lizentzia digitala barne.