Euskara eta Literatura : Lehen Hezkuntza 6 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; proiektuaren aholkularitza, Chema Lázaro Navacerrada ; laguntzailea, Lur Gallastegi Zendegi ; zuzenketa, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak ; barruko marrazkiak, Alejandro de Orbe Ferreiro, Iosu Mitxelena Unsain] - Lázaro Navacerrada, Chema; Gallastegi, Lur; Mitxelena, Iosu; Orbe Ferreiro, Alejandro de (FanFest (Ibaizabal), 2023)
"Euskara eta Literatura LMH 6" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesten Euskara eta Literaturako proposamena komunikazio beharra edo egoerak ebaztera bideratuta dago. Gramatika edukiak testuen ulermenaren eta adierazpenaren zerbitzura daude. Gainera, idatzizko nahiz ahozko ekoizpena erronka bakoitzaren azken produktuan txertatzen da. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.