Puta gorda - Larreategui, Yolanda; Azkarragaurizar, Helena; Markina-Xemein. Udala (Donostia : Erein, 2023)
Hori zara zu, puta gorda bat. Ez zara puta bat, ez zaude lodi, baina horrela deitzen dizute.
XVII. Peru Abarka Album lehiaketa, 2023
Keywords: Eskola-jazarpena; Gizentasuna; Helduentzako Literatura; Album ilustratuak; Eleberriak