Fisika eta Kimika : Batxilergoa 1 (ikasegoera) - Manuel García, Mª de las Mercedes; López, Eva; Zalakain Unibaso, Luis Maria; Colera Cañas, Ramón; Bogajo Peñarroya, Luis; Orbe, Alex; Sotillos Martín, José María; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Fisika eta Kimika Batxilergoa 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlog guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHren lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
Batxilergoa, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko deialdia)
2023/05/26
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak