Mundu Garaikidearen Historia : Batxilergoa 1 (ikasegoera) / [argitalpen proiektua eta edukien zuzendaritza, GE-eko Hezkuntza Proiektuen Departamentua ; laguntzaileak, Maria Avelló Martinez ... [et al.] ; edizioa, GE-eko Batxilergoko Hezkuntza Proiektuen Saila ; testuaren itzulpena, Rosetta Testu Zerbitzuak ; testuaren zuzenketa, Álvaro Campuzano Luque ; ikusizko proiektua eta arte zuzendaritza ; GE-eko Diseinu Departamentua] - Avelló Martinez, María; Lama Romero, Eduardo; García Parody, Manuel Angel; Olmedo Cobo, Francisco; Pros Mani, Rosa María; Salado Santos, Juana María; Campuzano Luque, Álvaro (FanFest (Ibaizabal), 2023)
"Mundu Garaikidearen Historia Batxilergoa 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.