Mundu Garaikidearen Historia : Batxilergoa 1 (ikasegoera) - Avelló Martinez, María; Lama Romero, Eduardo; García Parody, Manuel Angel; Olmedo Cobo, Francisco; Pros Mani, Rosa María; Salado Santos, Juana María; Campuzano Luque, Álvaro; Rosetta Testu Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
"Mundu Garaikidearen Historia Batxilergoa 1" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. FanFesteko arlo guztiek modu erraz eta naturalean integratzen dituzte GIHen lanketa, hezkidetza, pentsamenduaren kultura eta lankidetzan oinarritutako ikaskuntza.
Batxilergoa, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2023ko deialdia)
2023/07/06
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak; EIMAk onetsitako materialak