Eguneroko galdua - Cantini, Barbara; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2023)
Zer sekretu ote dauzka Romilda birramonaren egunerokoak? Gene Akrobata gogaikarriaren eraginez, gauero Puffy, katu beltza, eta Brunilda, sorgintxo ilegorria, itxuraldatu egiten dira: Puffy mutiko jator bihurtzen da eta Brunilda katu berritsu. Sorginkeria hori amaiarazteko, Romilda birramonaren egunerokoa non dagoen ezkutaturik jakin beharko dute. Sorgindutako mapa, betaurreko bitxi eta espiritu beldurgarri samar artean, Puffyk eta Brunildak liburu bat baino askoz gehiago aurkituko dute...
8 urtetik aurrera (gorria)
Puffy & Brunilde. Il diario perduto
Keywords: Sorginak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak