Ospa hemendik! / [testua] Irati Garmendia ; [irudiak] Ane Arzelus - Garmendia, Irati (Ortuko bizitza (Erein), 2023)
Baratzaren inguruko hiztegia, errimen eta abestien munduan murgilduz. Zorri, euli eta bare, dardarka ortuko edozein landare! Luhartza, barraskiloa eta satorra, nork aurkituko du altxorra?