Ospa hemendik! - Garmendia, Irati; Arzelus, Ane (Donostia : Erein, 2023)
Baratzaren inguruko hiztegia, errimen eta abestien munduan murgilduz. Zorri, euli eta bare, dardarka ortuko edozein landare! Luhartza, barraskiloa eta satorra, nork aurkituko du altxorra?
4-10 urte (urdina)
Letra larria
Letra lotua
Keywords: Barazkiak; Errimak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Erreferentzia-materialak