Biologia : Batxilergoa 2 (ikasegoera) / [egileak, Margarita García López, Alberto González Meléndez ; berrikusketa teknikoa, Alberto González Meléndez ; edizioa, Ruth Fraile Huertas, Edelvives Batxilergoko Hezkuntza proiektuen saila ; testua, Rosetta Testu Zerbitzuak ; testuaren zuzenketa, Maite Izquierdo, Javi Artaraz Bengoetxea ; barruko marrazkiak, Meritxell Campos Canudas ... et al.] - García López, Margarita; González Meléndez, Alberto; Fraile Huertas, Ruth; Izquierdo, Maite; Artaraz Bengoetxea, Jabi (FanFest (Ibaizabal), 2023)
"Biologia Batxilergoa 2" materiala Ibaizabalek argitaratutako "FanFest" proiektuaren barnean dago. Sekuentzia didaktikotan edo ikasteko egoeratan antolatuta dago, eta bakoitza gai jakin baten inguruan ardaztuta dago.