Ilargiker eta bero-boladak hirian / [egileak] Iratxe Rubio Benito del Valle, Amelia Benito del Valle Eskauriaza] ; marrazkiak, Lucia Bonilla ; [testu-orraztaileak, Jon Martinez Mardaras ... et al.] - Rubio Benito del Valle, Iratxe (Mareira Bizi S. Coop. Galega, 2023)
Ilargiker BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai izeneko zentroko ikertzailea da. Lehen Hezkuntzako gelakideekin topo egin du Bilboko hirian. Haiekin eta alkatearekin hirian gero eta bero handiagoari aurre egiteko zer egin dezakegun ikusiko dugu. ! [GJH 13: Klimaren aldeko ekintza]