Ilargiker eta bero-boladak hirian - Rubio Benito del Valle, Iratxe; Benito del Valle Eskauriaza, Amelia; Bonilla, Lucia; Martínez Mardaras, Jon; BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai; Euskal Herriko Unibertsitatea. Bilboko Hezkuntza Fakultatea ([Vigo] : Mareira Bizi S. Coop. Galega, 2023)
Ilargiker BC3 Basque Centre for Climate Change - Klima Aldaketa Ikergai izeneko zentroko ikertzailea da. Lehen Hezkuntzako gelakideekin topo egin du Bilboko hirian. Haiekin eta alkatearekin hirian gero eta bero handiagoari aurre egiteko zer egin dezakegun ikusiko dugu. ! [GJH 13: Klimaren aldeko ekintza]
6 urtetik aurrera (urdina)
Lehen Hezkuntza, 2. eta 3. mailak
Liburu honek Maria de Maeztu excellence 2023-2027 egiaztagiria du, eta MCIN/AEI/10.13039/501100011033/ finantzaketa jaso du, baita Eusko Jaurlaritzaren finantzaketa ere, BERC 2022-2025 programaren bidez.
Keywords: Klima-aldaketak; Hiriak -- Klimaren ondorioak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Garapen jasangarria -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zientzia-dibulgazioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Ipuinak