Urtebete irudimentsua eta koloretsua / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2023)
Lorenak gustuko du gozokiak dastatzea! Horregatik da zaila maleta beteta mantentzea! Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina!, errimadun testuekin.