Urtebete irudimentsua eta koloretsua - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Lorenak gustuko du gozokiak dastatzea! Horregatik da zaila maleta beteta mantentzea! Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina!, errimadun testuekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jamie Lee´s Birthday Treat
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak