Bihurrikeria hegaldariak / [testua] Sally Rippin ; ilustratzailea, Chris Kennett ; [itzulpena eta testuaren moldaketa, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Rippin, Sally (Munstroen eskola (Mezulari), 2023)
Tim saguzartxoak nahi duenean jolastea, zergatik bururatzen zaie besteei ihesi joatea? Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina, errimadun testuekin!