Bihurrikeria hegaldariak - Rippin, Sally; Kennett, Chris; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Tim saguzartxoak nahi duenean jolastea, zergatik bururatzen zaie besteei ihesi joatea? Irakurle hasiberrientzako bilduma bikaina, errimadun testuekin!
5 urtetik aurrera (urdina)
Bat-Boy Tim Says Boo!
Letra larria
Keywords: Errimak; Munstroak; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak